Azzal, hogy a MAHIR Cityposter ragaszkodott a cég osztalékáról szóló plakát eltávolításához, ahelyett, hogy - ha ez neki ennyire fontos - cáfolta volna a dolgot, gyakorlatilag beismerte, hogy ez az osztalék legalább 100 millió Ft. Persze, ha ennél több, vagy kevesebb, akkor sem tudjuk eldönteni, mi a baj a plakáttal. Mint ahogy azzal sem, hogy mi lenne a baj egy ekkora összegű osztalékkal, hacsak nem úgy tehet szert egy hirdetési cég ekkora nyereséget produkáló bevételre, hogy erős kormányzati támogatás (értsd, állami megrendelők és a fenyegetés a piaci szereplők felé hogy ha máshol hirdetnek lőttek az állami megrendeléseiknek) áll mögötte. Azt nem tudjuk, hogy ez így van-e, mindenesetre a MAHIR - ami nyilvánvalóan profi kommunikációs szakemberekből áll - vagy bakot lőtt, hiszen így mindenki megismeri és meg is jegyzi a plakátot, vagy éppen az volt a célja, hogy Simicska Lajos osztalékáról így tájékoztassa a népet.

2 komment

Címkék: arc simicska

A bejegyzés trackback címe:

https://tengelytores.blog.hu/api/trackback/id/tr574761711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metakrit 2012.09.07. 22:27:05

Kérdés, hogy valódi cenzúráról van-e szó? Vagy egy demokráciában a pénzügyi nyomásgyakorlással elért információ-visszatartás csak a határán van ennek.

Kabar 2012.09.08. 00:16:04

@metakrit: Hát, ha ez összekapcsolódik a politikai hatalom birtokosaival, akkor szerintem lehet cenzúrának nevezni. Ráadásul szerintem az osztalék mértéke nyilvános adat..
süti beállítások módosítása