Kedves Olvasók! (Barátaim, Honfitársaim, Magyarok stb stb.) 

Ezen a héten, eltérően a korrupt, bűnös szociálliberális kormány - kiköp - bukását követő év 21 hetétől  - már nem lesz időm normális posztot írni. Ezért, a (még) nálam (is) nagyobb erők parancsa, és a munkából élő, tisztességes állampolgárok, hazánkban élő és külhoni fiaink, a nyugdíjasok, valamint a segélyből élők, a keresztény és nem keresztény, meg az egész nap blogokat olvasó léhűtők véleménye iránt (nemre, korra, világnézetre és szexuális orientációra való tekintet nélkül) érzett epesztő szomjúhozás arra késztet, hogy blogkonzultációt indítsak. 

Most a Te véleményed számít. Ahhoz, hogy ez a blog igazán szárnyalhasson, mindannyiunkra szükség van. Mindannyiunkra, tehát Rád is, aki még azt sem tudod, hogy Te is a mindannyiunk része vagy!

Ezennel kérlek meg tehát Téged, kedves Mindannyiunk, hogy a kommentekben, a facebookon, e-mailben fejezd ki véleményed azzal kapcsolatban, hogy mi tetszik, és mi nem tetszik a blogban. Melyek voltak a jó bejegyzések, vagy az unalmasak? Látsz-e valamilyen tendenciózusnak tűnő zavaró elemet? Min változtassak, hogy áttekinthetőbb, érdekesebb, izgalmasabb legyen a blog? Vagy mi az ami jó így?

Természetesen én is tudom, hogy a döntést nem háríthatom át. A döntést a magyar parlament tagjainak kell meghozni, a magyar kormány tagjainak és a miniszterelnöknek nekem kell meghozni. De mindig van olyan szempont, mindig van olyan sajátos látószög, olyan választói olvasói bölcsesség, amivel a döntéshozók bloggerek nem feltétlenül rendelkeznek. ezért Higgyétek el, sokat segítetek nekem, ha elmondjátok a véleményeteket. 

A mi konzultációnk azonban eltér a mostanában megszokottól: A kommentek lehetőséget adnak arra is, hogy lássátok egymás véleményét, és egymás véleményére is reagáljatok. Sőt, a jövő héten még én is reagálok a leírtakra. És csak utána kezdek bele a döntéshozatalba..

Szóval, Önöké a terep, és előre is köszönöm mindenki véleményét. 

 

süti beállítások módosítása