Kabar 2010.01.02. 04:23

HNY

Boldog Új Évet. Tegnap holnapra ígértem a bejegyzést és bár otthon már holnapután van, itt még időben vagyok. 

A Times Square-en minden évben van közös nagy banzáj. A 42 utcától az 59. utcáig töltik fel az utcákat. Tegnap 9 körül sikerült odaérni és akkor már csak az 59 utca környékén volt hely. Kis kalickákba terelik az embereket. Látni onnét már semmit nem lehetett, csak a mellettem lévőket. Az egész a totális fegyelmezettség jegyében zajlott, bár az is megtörtént, hogy a rendőrök pár embert engedtek átmászni a ketrec falán, mert ki akartak menni. Ez merőben szokatlan lazaság. Amúgy rengeteg rendőr volt, a táskák ellenőrzése, eső, és részeg franciák.

A végén viszont észre sem vettük, mikor bontották el mögülünk a kordont, a távozáskor nem volt semmi tülekedés, egymás taposása.  

Találtam a Youtube-on egy videót az jobb, mintha a saját képeimet raknám fel. 

https://www.youtube.com/watch?v=OSdO9Yysx0A

A rendezvény hivatalos weboldala.

 http://www.timessquarenyc.org/nye/nye.html

A bejegyzés trackback címe:

https://tengelytores.blog.hu/api/trackback/id/tr731638670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PMirko 2010.01.03. 12:59:29

Érdekes, hogy a Nivea volt az egész cécó főszponzora, és vezető politikusok álltak a színpadon éjfélkor. Érdekes lenne Budapesten egy nagy rendezvény a város szívében, amelyet mondjuk a Dreher szervezne és éjfélkor Demszky a feleségével, meg mondjuk a körzet képviselője a feleségével táncolna a színpadon.

Kabar 2010.01.04. 00:08:01

@PMirko: Itt teljesen átlagos, hogy egy nagy cég szponzorál valami ilyen rendezvényt. Nálunk meg valóban furcsán nézne ki a dolog.
süti beállítások módosítása