Néhányan úgy döntöttünk, hogy kérdést intézünk a Magyar Hírlaphoz Bayer Zsolt, "Ugyanaz a bűz" című írásával kapcsolatban. Nem Bayer Úr írása, indítékai, személye érdekelnek bennünket, hanem az, hogy a Magyar Hírlap szerkesztősége milyen elvek mentén szerkeszti az újságot, milyen megfontolások játszottak szerepet akkor, amikor rábólintottak az írásra. Hiszen a lap tartalmáért a szerkesztőség felel, és mi valóban arra vagyunk kíváncsiak, mit gondolnak. 

Ezért, hogy a kíváncsiságunknak hangot adjunk, többen is elküldjük a levelet a Szerkesztőségnek. Amennyiben Te is kíváncsi vagy, küldd el az alábbi levelet a levelezes@magyarhirlap.hu címre. 

Tisztelt Szerkesztőség!


Nyilván Önök is szembesültek a január 4-én, Bayer Zsolt tollából született, ,,Ugyanaz a bűz'' című cikkük keltette rendkívül erős ellenérzésekkel. Arra szeretném kérni önöket, reagáljanak a cikk keltette visszhangra, és fejtsék ki, milyen szakmai, szerkesztési elvek, érvek szóltak a cikk közlése mellett.

A kérdésemet azért Önökhöz intézem, mert az, hogy Bayer Zsolt mit ír, az ő dolga. Ha szerkesztett lapban nem tehetné, leírná egy blogban, amihez minden joga megvan. Ugyanakkor az újság tartalmáról a szerkesztőség dönt, és e döntés mögött - gondolom - szakmai, üzleti, etikai és világnézeti megfontolások állnak.

Várom válaszukat,

Üdvözlettel:

Aláírás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tengelytores.blog.hu/api/trackback/id/tr522564033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása